Αποφράξεις αποχετεύσεων Μega

Συντηρήσεις

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Είτε πρόκειται για επαγγελματικό κτήριο είτε για οικία, για το κάθε αποχετευτικό δίκτυο η σωστή λειτουργία του είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα υγιεινής του χώρου, γιατί δεν επηρεάζει μονό το διαχειριστή αλλά όσους ζουν ή εργάζονται στο κτήριο. Ποτέ μην αμελείτε τη συντήρηση της αποχέτευσης σας, διότι σε κανέναν δεν είναι ευχάριστες οι οσμές που προέρχονται από την αποχέτευση ή ακόμα χειρότερα τα λιμνάζοντα νερά που δημιουργήθηκαν από μια φραγμένη αποχέτευση επειδή δεν έχει συντηρηθεί σωστά ή και καθόλου.

Η μη σωστή συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου ή των σωληνώσεων, μακροπρόθεσμα θα έχει το αποτέλεσμα των συχνών φραγών.

Γι’ αυτό μην αμελείτε να κάνετε στο σωστό χρονικό διάστημα αλλά και με εξειδικευμένο συνεργείο για αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων τη συντήρηση του δικτύου σας, γιατί αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν οικονομία τη μια μέρα, την επομένη να είναι τελικά ένα τεράστιο έξοδο και μια εστία μόλυνσης του χώρου.

ΤIP : Κάθε αποχετευτικό δίκτυο έχει το δικό του χρονικό διάστημα που χρειάζεται συντήρηση, επειδή σε κάθε κτήριο το αποχετευτικό δίκτυο είναι διαφορετικό (διαφορετική κατασκευή, διαφορετικές σωλήνες, διαφορετικό μήκος, διαφορετική χρήση), οπότε αυτό δεν σημαίνει επειδή ένας φίλος, συγγενής ή η διπλανή πολυκατοικία κάνει συντήρηση αποχέτευσης κάθε 4 ή 5 μήνες, ότι και στο δικό σας κτήριο χρειάζεται τόσο συχνά να γίνεται συντήρηση αποχετευτικού δικτύου.

Στις αποφράξεις Μega είμαστε στη διάθεση σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να σας δώσουμε συμβουλές για τη σωστή συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου χωρίς περιττά έξοδα!

PHOTO GALLERY