ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Ο καθορισμός της τιμής για μια συγκεκριμένη απόφραξη εξαρτάται βασικά από την αιτία που την προκάλεσε και μπορεί να διαπιστωθεί μόνο από τεχνικό. Ο πελάτης συνήθως βλέπει μόνο το αποτέλεσμα της ζημίας και δέν μπορεί να εκτιμήσει το βάθος του προβλήματος. Έτσι πολύ συχνά ”μη επαγγελματίες” προτιμούν να δώσουν μια πρόχειρη – προσωρινή λύση απόφραξης, χωρίς να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ριζικά έτσι ώστε ναι μεν κάποιος να πληρώσει λιγότερα χρήματα σε πρώτη φάση , αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρόβλημα επανεμφανίζεται και πρέπει να αντιμετωπιστεί εκ νέου, με όποιες οικονομικές συνέπειες αυτό συνεπάγεται.

Η εταιρεία μας μπορεί να εγγυηθεί χωρίς αμφιβολία τις πιο ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ για οριστικές λύσεις και δηλώνουμε ρητά ότι ποτέ δεν ασπαζόμαστε τις πρόχειρες και προσωρινές λύσεις γιατί θέλουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η MEGA APOFRAKTIKI;

Εξυπηρετούμε αποφράξεις με κάμερα σε όλη την Αττική. Σε όποια περιοχή κι αν βρίσκεστε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με αποφράξεις υψηλών προδιαγραφών απο το εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ;

Η τιμή κάθε απόφραξης εξαρτάται απο τις απαιτήσεις του κάθε περιστατικού. Το ειδικό συνεργείο μας θα διαγνώσει την κάθε περίπτωση, κατανοώντας το πραγματικό πρόβλημα. Στη τιμή που θα σας δώσουμε θα συμπεριλαμβάνετε και η οριστική λύση του προβλήματος της αποχέτευσης σας, κάτι που για μας έχει την μεγαλύτερη σημασία.

Στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ MEGA είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο για οποιαδήποτε απορία και συμβουλές, ώστε να λύσουμε το πρόβλημα σας έξυπνα και οικονομικά!

Το κόστος για μια απόφραξη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μήκος της σωλήνας, η διάμετρος της, τη κατασκευή της αλλά κυρίως την αιτία που έχει φράξει. Κάποιες φορές δημιουργούνται φραγές από το πουρί –άλατα που έχουν δημιουργηθεί με το πέρασμα του χρόνου εσωτερικά της σωλήνας, κάποιες άλλες από ρίζες, άλλες από χαρτιά ή μωρομάντηλα, αντικείμενα ακόμα και από τσιμέντα ή υλικά κατασκευής που μπορεί να έχουν πέσει μέσα στη σωλήνα.
Οπότε για μια συγκειμένη τιμή απόφραξης θα πρέπει πρώτα να διαπιστωθούν όλα τα παραπάνω μόνο από έναν ειδικευμένο τεχνικό στις αποφράξεις αποχετεύσεων.
Ο πελάτης συνήθως αυτό που βλέπει είναι μόνο το αποτέλεσμα της ζημιάς και δεν μπορεί να εκτιμήσει το βάθος και τη πραγματική αιτία του προβλήματος. Έτσι πολλές φορές κάποιος θα προτιμήσει μια πρόχειρη-προσωρινή λύση που θα δώσει κάποιος «μη επαγγελματίας» των αποφράξεων αποχετεύσεων, πληρώνοντας ναι μεν λιγότερα χρήματα πιστεύοντας ότι κάνει εξοικονόμηση χρημάτων αλλά δυστυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρόβλημα επανεμφανίζεται και να πρέπει πάλι να αντιμετωπιστεί εκ νέου, με αποτέλεσμα να δίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ναι μεν λίγα χρήματα αλλά στο σύνολο πολύ περισσότερα απ’ότι θα είχε δώσει εάν είχε καλέσει κάποιον ειδικό τεχνικό για τις αποφράξεις αποχετεύσεων.

Καλέστε μια εξειδικευμένη εταιρεία αποφράξεων αποχετεύσεων ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και χρόνο όπου στις μέρες μας και τα δυο είναι πολύ σημαντικά και λύνοντας έτσι το πρόβλημα σας οριστικά!

Στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ MEGA είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο για οποιαδήποτε απορία και συμβουλές, ώστε να λύσουμε το πρόβλημα σας έξυπνα και οικονομικά!

Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι όταν ο τεχνικός που θα κάνει την εργασία απόφραξης αποχετεύσεων έχει την κατάλληλη γνώση στο αντικείμενο των αποφράξεων, διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα για κάθε σωλήνωση καθώς και πολύ σημαντικό να έχει και την κατάλληλη γνώση για το σωστό χειρισμό του κάθε μηχανήματος. Τότε δεν δίνατε να προκληθεί ζημιά κατά τη διάρκεια μιας απόφραξης.

Ζημιά θα προκληθεί μόνο όταν κάποιος μη επαγγελματίας τεχνικός, δεν διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα για κάθε περίπτωση ή όταν δεν έχει τη γνώση για το πως θα χειριστεί σωστά το κάθε μηχάνημα στη κάθε περίπτωση.

Κάποιες φορές ακούμε από νέους πελάτες τη φράση « δεν θέλω περιστροφικό μηχάνημα γιατί θα κάνει ζημιά στη σωλήνα», πράγμα που είναι μύθος, διότι δεν φταίει το μηχάνημα εάν προκλήθηκε ζημιά αλλά ο χειρίστης του μηχανήματος που δεν είχε τη τεχνογνωσία για την σωστή επιλογή και χρήση του μηχανήματος.

Γι’ αυτό πάντα να καλείς εξιδανικευμένο συνεργείο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, οπού διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και κατάλληλα μηχανήματα για την κάθε περίπτωση απόφραξης και θα σε εξυπηρετήσει χωρίς ταλαιπωρία.

Κάλεσε τις αποφράξεις MEGA ώστε να λύσουμε κάθε πρόβλημα της αποχέτευσης σου, έξυπνα, οικονομικά αλλά κυρίως χωρίς ζημίες και ταλαιπωρία!

Εδώ η απάντηση είναι απλή…τίποτα!
Στη λεκάνη δεν πετάμε ούτε καν το χαρτί υγείας, πόσο μάλλον μωρομάντηλα, τρίχες, φαγητά κλπ.
Δυστυχώς πολλοί θεωρούν τη λεκάνη της τουαλέτας κάτι σαν έναν μαγικό σκορδοφάγο. Θεωρώντας ότι τραβώντας το καζανάκι, τα απορρίμματα εξαφανίζονται από προσώπου Γης. Λάθος. Τα απορρίμματα εξαφανίζονται, αλλά μόνο από τα μάτια μας και όχι από τις σωληνώσεις και από τη γη. Το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι όλα αυτά να συσσωρεύονται στις σωληνώσεις και κάποια στιγμή να βουλώσει η λεκάνη ή το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα. Ακόμα και να μην φράξει κάτι, όλα αυτά καταλήγουν στο υπέδαφος ή στον υδροφόρο ορίζοντα, σε θάλασσες και ποτάμια μολύνοντας ανεπανόρθωτα το περιβάλλον.

Οπότε κάλο θα ήταν περά από το καζανάκι και το νερό που πετάμε στη λεκάνη, όλα τα υπόλοιπα να πετιούνται στους κάδους σκουπιδιών-ανακύκλωσης, ώστε έτσι να μην βρεθείτε ξαφνικά με βουλωμένη λεκάνη ή γενικά την αποχέτευση και χωρίς να μολύνεται το περιβάλλον.

DON’T

✘ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ: σε όλους αρέσει να μυρίζει ωραία η λεκάνη αλλά δυστυχώς το πλαστικό αυτό εάν πέσει μέσα στη λεκάνη, το πιθανότερο είναι να φράξει. Επίσης είναι γνωστόν ότι προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά αν περάσει στον υδροφόρο ορίζοντα.
✘ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ: παρόλο που διαλύεται εύκολα με τη ροή νερού, πολλά κομμάτια παραμένουν μέσα στη σωλήνα, έτσι με το καιρό μαζεύεται μεγάλη ποσότητα με αποτέλεσμα να φράξει.
✘ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ: δυστυχώς μια πολύ συχνή αιτία που αντιμετωπίζουμε κατά τη
διάρκεια στην απόφραξη λεκάνης ή στις αποφράξεις φρεατίων είναι τα
μωρομάντηλα που έχουν παραμείνει μέσα στις σωλήνες. Μπορεί να μοιάζουν με το
χαρτί υγείας, αλλά έχουν διαφορετική υφή και ποιότητα, δεν διασπόνται εύκολα.
✘ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ, ΤΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ: μη βιοδιασπώμενα προϊόντα, δεν λιώνουν άμεσα με αποτέλεσμα το κίνδυνο άμεσης φραγής των σωληνώσεων.
✘ ΤΡΙΧΕΣ: «κολλούν-σκαλώνουνν» παντού και είναι από τους πιο συνηθισμένους λόγους στις αποφράξεις.
✘ ΛΙΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ: δημιουργούν λιπαρές μάζες μέσα στις σωληνώσεις, με
αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να φράξει η λεκάνη ή ακόμα και η κεντρική αποχέτευση.
✘ ΓΟΠΕΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ: Είναι γεμάτες χημικά, ενώ το φίλτρο δεν διαλύεται διότι δεν είναι βιοδιασπώμενο. Είναι αιτία μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα ή να βρεθείς ξαφνικά με βουλωμένη λεκάνη.
✘ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΑΖΕΣ: Κολλούν στις σωληνώσεις και συγκεντρώνουν μικρόβια, επίσης δεν λιώνουν διότι είναι μη βιοδιασπώμενα προϊόντα.
✘ΦΑΡΜΑΚΑ: Τα φάρμακα δεν πρέπει να καταλήγουν στην αποχέτευση, διότι είναι χημικές ουσίες και μολύνεται ο υδροφόρος ορίζοντας.

Οι αποφράξεις mega είναι στη διάθεση σου για κάθε συμβουλή και άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα της αποχέτευσης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Αποφράξεις αποχετεύσεων – ότι αφορά το τομέα του αποχετευτικού δικτύου.

  • Συντηρήσεις – αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου.
  • Καθαρισμοί Αποχετευτικών Δικτύων – καινοτομούμε στο καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου.
  • Έλεγχος Δικτύου με Κάμερα – κάμερα υψηλής ευκρινείας με ολοκληρωμένο σύστημα βιντεοσκόπησης.
  • Επισκευές – Κατασκευές Αποχετευτικού Δικτύου – επισκευή του αποχετευτικού σας δικτύου και των σωληνώσεων του.
  • Καθαρισμοί Στεγανών – καθαρισμός δεξαμενών, στεγανών βάθρων καθώς και καθαρισμό βιολογικού σταθμού.
  • Αντλήσεις Υδάτων & Εγκατάσταση – Service Αντλιών – άντληση υδάτων είτε σε οικιακούς χώρους είτε σε επαγγελματικούς ή εργοστασιακές μονάδες.
  • Απολυμάνσεις – κάθε είδος απολύμανσης, απεντόμωσης ακόμα και μυοκτονίας.

PHOTO GALLERY