Όλοι θέλουμε ένα μπάνιο καθαρό, πολλές φορές όμως όσο καθαρό κι αν είναι, έχει οσμές και μάλιστα αρκετά δυσάρεστες και έντονες, πράγμα που αυτομάτως το κάνει να μοιάζει σε εμάς και τους επισκέπτες μας ακατάλληλο και βρώμικο.

Υπάρχουν μικρά αλλά αρκετά αποτελεσματικά κολπάκια έτσι ώστε το μπάνιο μας να μυρίζει ωραία.

  • Βάλτε στον πάτο του κάδου, μέσα στο σακουλάκι, ένα κομμάτι βαμβάκι ή διπλωμένο χαρτί κουζίνας, εμποτισμένο με μαλακτικό ρούχων (ιδανικά, το σακουλάκι να είναι και αυτό αρωματικό). Κάντε το κάθε φορά που βάζετε καινούριο σακουλάκι, ανανεώνοντας το εμποτισμένο βαμβάκι ή χαρτί με καινούργιο.
  • Βάλτε σε διάφορα σημεία του μπάνιου αρωματικά κεριά, αρωματικά στικς και αρωματικές μπιλίτσες σε συρτάρια και ντουλάπια, με άρωμα της αρεσκείας σας. Ο χώρος θα ανανεωθεί, θα σταματήσει η μυρωδιά της «κλεισούρας» και θα είναι και για εσάς κάτι πολύ ευχάριστο.
  • Ρίξτε 1 φορά την εβδομάδα χλωρίνη στο σιφόνι και στη λεκάνη. Έτσι θα απολυμαίνετε και θα κρατάτε τις σωληνώσεις καθαρές.

Τα 3 παραπάνω tips είναι αποτελεσματικά και ανανεώνουν τον χώρο και τη διάθεση, άμεσα.

Αν παρ’ όλα αυτά οι οσμές στο μπάνιο εξακολουθούν, κάντε το bonus tip και θα φύγουν για πάντα.

+1 (bonus tip):

Κάντε συντήρηση των γραμμών (σωληνώσεων) του μπάνιου. Έτσι θα φύγει ό,τι περιττό υπάρχει μέσα από τις σωλήνες, θα προληφθούν τυχόν φραγές και θα διαπιστώσετε παράλληλα και σε τι κατάσταση είναι οι σωληνώσεις. Οι οσμές μπορεί να προέρχονται από τις σωλήνες της λεκάνης  , του σιφωνιού, του νιπτήρα ή και της μπανιέρας/ντουζιέρας.

Με την συντήρηση, οι ειδικοί θα εντοπίσουν από που προέρχονται οι δυσάρεστες οσμές στο μπάνιο σας και οποιοδήποτε άλλο τυχόν πρόβλημα και θα προτείνουν την κατάλληλη λύση.

Οι τεχνικοί της Mega Αποφρακτικής είναι πάντα πρόθυμοι να λύσουν κάθε απορία σας και να σας λύσουν το πρόβλημα, έξυπνα.