Ήρθε αυτή η εποχή που αυτά τα ενοχλητικά (έντομα) άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μπορεί να τις δούμε τη νύχτα επάνω στον τοίχο, μέσα στο μπάνιο, τη μέρα στην κουζίνα , στη σκάλα και σε όποιο άλλο δυνατό σημείο του σπιτιού και του περιβάλλοντα χώρου. Και το πιο περίεργο είναι πως όσο και να παίρνουμε τα μέτρα μας, όσο και αν κλείνουμε σίτες και μπαλκονόπορτες, όσο και αν ψεκάζουμε με τα εντομοκτόνα του εμπορίου όσο και αν σκουπίζουμε και δεν αφήνουμε τρόφιμα εκτεθειμένα, οι κατσαρίδες πάντα τρυπώνουν και μπαίνουν μέσα στο σπίτι.

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να γλιτώσουμε μια και καλή;

Επαγγελματική απεντόμωση. Τα συνεργεία απεντομώσεων/απολυμάνσεων διαθέτουν ειδικά φάρμακα τα οποία είναι αβλαβή για ενήλικες, παιδιά, κατοικίδια, φιλικά για το περιβάλλον και απολύτως αποτελεσματικά. Τα κοινά εντομοκτόνα του εμπορίου είναι επιβλαβή και για τους ανθρώπους, (ειδικά όσους αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα) και για τα ζώα αλλά και για το περιβάλλον. Συν το ότι οι κατσαρίδες έχουν γίνει πλέον ανθεκτικές σε αυτά.

Επιπλέον, τα κοινά εντομοκτόνα έχουν δράση τέτοια, η οποία σκοτώνει το έντομο σχεδόν επιτόπου, αλλά δεν έχει διάρκεια, άρα δεν καταπολεμά το πρόβλημα από η ρίζα (φωλιά), πράγμα που σημαίνει ότι ναι μεν σκοτώνει το έντομο ακαριαία, αλλά μόνο αυτό το έντομο και όχι όλο τον πληθυσμό.

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο λοιπόν, διαθέτει φάρμακα τα οποία έχουν διάρκεια και με την ειδική εφαρμογή που κάνει καταπολεμά το πρόβλημα ολοκληρωτικά.

Ποια είναι η σωστή εφαρμογή;

Για να καταπολεμηθεί το πρόβλημα σε βάθος και να ξενοιάσουμε όλη τη σεζόν από τις κατσαρίδες, πρέπει να ψεκαστούν συγκεκριμένοι χώροι και σημεία – «κλειδιά» μέσα και έξω από το σπίτι. Τα σημεία αυτά είναι οι κοινόχρηστοι χώροι και κάποια συγκεκριμένα μέρη που είναι κομβικά. Αν ψεκαστούν αυτά τα σημεία, είμαστε απολύτως καλυμμένοι. Ένας Ειδικός θα μας ενημερώσει πλήρως.

Η καταλληλότερη εποχή για απεντόμωση είναι η Άνοιξη (που είναι η εποχή που γεννούν οι κατσαρίδες τα αυγά τους) και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί και μια επαναληπτική εφαρμογή το Φθινόπωρο και έτσι θα είμαστε καλυμμένοι όλο τον χρόνο.

Οι τιμές είναι προσιτές και πραγματικά αξίζει να τα δώσουμε, αν σκεφτούμε από τί γλιτώνουμε!

Οι τεχνικοί της Mega Απολυμαντικής – Αποφρακτικής είναι πρόθυμοι να λύσουν κάθε απορία σας και να σας βοηθήσουν να λύσετε κάθε πρόβλημα.