Ένα τόσο απλό ερώτημα, κι όμως λίγοι μπορούν να το απαντήσουν. Εσείς μπορείτε να καταλάβετε τι έχει φράξει  στο σπίτι σας και αν αυτό είναι το φρεάτιο; Εμείς θα σας πούμε 5 απλούς τρόπους για να το καταλάβετε μια ώρα αρχύτερα και να λύσετε το πρόβλημα άμεσα, ώστε να μην δημιουργηθούν μεγαλύτερες ζημιές.

Μπορεί να υπάρχει λοιπόν φραγή στο φρεάτιο, εάν:

  • Έχετε οσμές μέσα στο σπίτι ή φυσικά κοντά στο φρεάτιο.
  • Δυσλειτουργεί κάτι μέσα στο σπίτι ( νεροχύτης, σιφώνι, μπανιέρα, λεκάνη , νιπτήρας) ή δεν φεύγουν καλά τα νερά ή ακόμα εάν ακούτε περίεργους ήχους από τις σωληνώσεις. Τότε κάτι έχει φράξει ή είναι έτοιμο να φράξει. Σε αυτή τη περίπτωση ελέγξτε πρώτα τα φρεάτια (κυρίως αν είσαστε σε ισόγειοδιαμέρισμα), αν δεν έχειανεβεί η στάθμη του νερούμέσα στο φρεάτιο ή δεν υπερχειλίζει, τότε πιθανώς η φραγή είναι εσωτερικά του διαμερίσματος.
  • Έχουμε υπερχείλιση του φρεατίου, αν δηλαδή βγαίνουν νερά από αυτό ή ακόμα αν απλά έχειανέβει η στάθμη μέσα στο φρεάτιο.
  • Τα νερά επιστρέφουν ή μένουν στάσιμα. (σε νεροχύτης, σιφώνι, μπανιέρα, λεκάνη, νιπτήρα).
  • Κάτι έχει διαρροή. Συνήθως μια κρεμαστή σωλήνα σε ένα υπόγειο για παράδειγμα, εάν στάζει, τότε καλό θα ήταν να κοιτάξετε πρώτα τα φρεάτια γιατί ενδεχομένως να έχουν φράξει.

Αυτές είναι μερικές ενδείξεις για το ότι ενδεχομένως κάποιο φρεάτιο σας έχει φράξει ή είναι έτοιμο να φράξει και χρειάζεται απόφραξη φρεατίου.

Οι τεχνικοί της Mega Αποφρακτικής είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε απορία σας και να λύσουν κάθε πρόβλημα ξεχωριστά.