Μούχλα στους τοίχους του σπιτιού

Η συντήρηση αποχετευτικού δικτύου βοηθάει το αποχετευτικό δίκτυο να παραμείνει στην κατάσταση που βρίσκεται, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι συχνές φραγές. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ )

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που ενώ πραγματοποιείται η προτεινόμενη συντήρηση στα ενδεδειγμένα χρονικά διαστήματα, παρατηρούνται φραγές.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Προφανώς γιατί κάτι εμποδίζει τη σωλήνα να λειτουργήσει κανονικά.

Εάν δεν είναι κάτι εμφανές (πχ αντικείμενο που το είδε ο ιδιοκτήτης/ένοικος του οικήματος που ανήκει το δίκτυο να πέφτει μέσα), τότε αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως σπάσιμο, άλατα, μπάζα, χώμα, ρίζες.

Η κάθε περίπτωση φυσικά, έχει και μία διαφορετική λύση.

Πως μπορούμε να διαπιστώσουμε τον λόγο στον οποίον οφείλεται η φραγή για να δώσουμε την κατάλληλη λύση;

Με έλεγχο με κάμερα. Η ειδική κάμερα αποχέτευσης (όχι με κάμερα απόφραξης)  εισχωρεί μέσα στις σωληνώσεις και μας δείχνει στην οθόνη υψηλής ευκρίνειας το τί βρίσκεται εντός. Έτσι, αφού έχει πραγματοποιηθεί ο έλεγχος σωληνώσεων με κάμερα, πλέον γνωρίζουμε τον λόγο, μπορούμε να βρούμε και τον τρόπο με τον οποίον θα λυθεί το πρόβλημα ώστε επανέλθει η σωστή λειτουργεία του δικτύου.

Οι έμπειροι τεχνικοί της Mega Αποφρακτικής, πραγματοποιούν έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας και μπορούν να δώσουν απαντήσεις σε κάθε σας απορία και φυσικά να σας καθοδηγήσουν για το επόμενο βήμα.