ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ;

Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι όταν ο τεχνικός που θα κάνει την εργασία απόφραξης αποχετεύσεων έχει την κατάλληλη γνώση στο αντικείμενο των αποφράξεων, διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα για κάθε σωλήνωση καθώς και πολύ σημαντικό να έχει και την κατάλληλη γνώση για το σωστό χειρισμό του κάθε μηχανήματος. Τότε δεν δίνατε να προκληθεί ζημιά κατά τη διάρκεια μιας απόφραξης.

Ζημιά θα προκληθεί μόνο όταν κάποιος μη επαγγελματίας τεχνικός, δεν διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα για κάθε περίπτωση ή όταν δεν έχει τη γνώση για το πως θα χειριστεί σωστά το κάθε μηχάνημα στη κάθε περίπτωση.

Κάποιες φορές ακούμε από νέους πελάτες τη φράση « δεν θέλω περιστροφικό μηχάνημα γιατί θα κάνει ζημιά στη σωλήνα», πράγμα που είναι μύθος, διότι δεν φταίει το μηχάνημα εάν προκλήθηκε ζημιά αλλά ο χειρίστης του μηχανήματος που δεν είχε τη τεχνογνωσία για την σωστή επιλογή και χρήση του μηχανήματος.

Γι’ αυτό πάντα να καλείς εξιδανικευμένο συνεργείο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, οπού διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και κατάλληλα μηχανήματα για την κάθε περίπτωση απόφραξης και θα σε εξυπηρετήσει χωρίς ταλαιπωρία.

Κάλεσε τις αποφράξεις MEGA ώστε να λύσουμε κάθε πρόβλημα της αποχέτευσης σου, έξυπνα, οικονομικά αλλά κυρίως χωρίς ζημίες και ταλαιπωρία!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Αποφράξεις αποχετεύσεων – ότι αφορά το τομέα του αποχετευτικού δικτύου.

  • Συντηρήσεις – αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου.
  • Καθαρισμοί Αποχετευτικών Δικτύων – καινοτομούμε στο καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου.
  • Έλεγχος Δικτύου με Κάμερα – κάμερα υψηλής ευκρινείας με ολοκληρωμένο σύστημα βιντεοσκόπησης.
  • Επισκευές – Κατασκευές Αποχετευτικού Δικτύου – επισκευή του αποχετευτικού σας δικτύου και των σωληνώσεων του.
  • Καθαρισμοί Στεγανών – καθαρισμός δεξαμενών, στεγανών βάθρων καθώς και καθαρισμό βιολογικού σταθμού.
  • Αντλήσεις Υδάτων & Εγκατάσταση – Service Αντλιών – άντληση υδάτων είτε σε οικιακούς χώρους είτε σε επαγγελματικούς ή εργοστασιακές μονάδες.
  • Απολυμάνσεις – κάθε είδος απολύμανσης, απεντόμωσης ακόμα και μυοκτονίας.

PHOTO GALLERY