ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ;

Το κόστος για μια απόφραξη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μήκος της σωλήνας, η διάμετρος της, τη κατασκευή της αλλά κυρίως την αιτία που έχει φράξει. Κάποιες φορές δημιουργούνται φραγές από το πουρί –άλατα που έχουν δημιουργηθεί με το πέρασμα του χρόνου εσωτερικά της σωλήνας, κάποιες άλλες από ρίζες, άλλες από χαρτιά ή μωρομάντηλα, αντικείμενα ακόμα και από τσιμέντα ή υλικά κατασκευής που μπορεί να έχουν πέσει μέσα στη σωλήνα.
Οπότε για μια συγκριμένη τιμή απόφραξης θα πρέπει πρώτα να διαπιστωθούν όλα τα παραπάνω μόνο από έναν ειδικευμένο τεχνικό στις αποφράξεις αποχετεύσεων.

Ο πελάτης συνήθως αυτό που βλέπει είναι μόνο το αποτέλεσμα της ζημιάς και δεν μπορεί να εκτιμήσει το βάθος και τη πραγματική αιτία του προβλήματος. Έτσι πολλές φορές κάποιος θα προτιμήσει μια πρόχειρη-προσωρινή λύση που θα δώσει κάποιος «μη επαγγελματίας» των αποφράξεων αποχετεύσεων, πληρώνοντας ναι μεν λιγότερα χρήματα πιστεύοντας ότι κάνει εξοικονόμηση χρημάτων αλλά δυστυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρόβλημα επανεμφανίζεται και να πρέπει πάλι να αντιμετωπιστεί εκ νέου, με αποτέλεσμα να δίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα ναι μεν λίγα χρήματα αλλά στο σύνολο πολύ περισσότερα απ’ότι θα είχε δώσει εάν είχε καλέσει κάποιον ειδικό τεχνικό για τις αποφράξεις αποχετεύσεων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Αποφράξεις αποχετεύσεων – ότι αφορά το τομέα του αποχετευτικού δικτύου.

  • Συντηρήσεις – αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου.
  • Καθαρισμοί Αποχετευτικών Δικτύων – καινοτομούμε στο καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου.
  • Έλεγχος Δικτύου με Κάμερα – κάμερα υψηλής ευκρινείας με ολοκληρωμένο σύστημα βιντεοσκόπησης.
  • Επισκευές – Κατασκευές Αποχετευτικού Δικτύου – επισκευή του αποχετευτικού σας δικτύου και των σωληνώσεων του.
  • Καθαρισμοί Στεγανών – καθαρισμός δεξαμενών, στεγανών βάθρων καθώς και καθαρισμό βιολογικού σταθμού.
  • Αντλήσεις Υδάτων & Εγκατάσταση – Service Αντλιών – άντληση υδάτων είτε σε οικιακούς χώρους είτε σε επαγγελματικούς ή εργοστασιακές μονάδες.
  • Απολυμάνσεις – κάθε είδος απολύμανσης, απεντόμωσης ακόμα και μυοκτονίας.

PHOTO GALLERY